Utbildnings-
program

Vi erbjuder flera utbildningspaket där vi säkerställer att er framtida talang redan från början både förstår och behärskar sin roll

Få rätt kompetens

Relevant kompetens är helt avgörande för att lyckas med en rekrytering. Därför har vi tagit fram unika utbildningspaket där vi utbildar era nya medarbetare samtidigt som de arbetar hos er. Oavsett behov så säkerställer vi att er framtida talang har rätt kompetens och får rätt förutsättningar för att växa i sin nya roll. Programmen innefattar 10-15 utbildningsdagar ledda av erfarna expertinstruktörer. Välj bland våra färdiga program eller skräddarsy upplägget utifrån era behov. 

Java Backend

Få fördjupade kunskaper och ökad kompetens inom Java och AWS. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos er som kund. Lektionerna hålls av verksamma branschexperter med över 10 års erfarenhet.

 • Innehåller: Java, AWS, Devtools/Linux, Cyber Security och Scrum. 
 • Lär dig branschens ”best practices” från professionella Java-utvecklare 
 • Lektioner och föreläsningar ledda av branschexperter 

 

Vill du veta mer?

Database Dev

Få heltäckande kunskaper inom databasutveckling och Microsoft SQL. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete ute hos er som kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet.

 • Innehåller: MS SQL, PostgreSQL, Linux, Scrum och Cyber Security. 
 • Lektioner och föreläsningar ledda av branschledande undervisare
 • Lär dig branschens ”best practices” från experter inom DBE Dev och SQL 

 

Vill du veta mer?

Cyber Security

Få djupgående förståelse och kunskap gällande säkerhet i IT miljöer. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete ute hos er som kund. Lektionerna leds av verksamma security experter med över 10 års av branscherfarenhet.

 • Innehåller: Linux, Scrum och djupgående kunskap inom Cyber Security. 
 • Få djupare förståelse för  utmaningarna och möjligheterna inom IT säkerhet. 
 • Lektioner och föreläsningar ledda av branschledande experter

 

Vill du veta mer?

.NET Back end

Få fördjupade kunskaper inom .NET och Microsoft Azure . Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos er som kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. 

 • Innehåller: Linux, Scrum och grundläggande kunskap inom cyber security. 
 • Lektioner och workshops ledda av experter inom .NET och Microsoft Azure 
 • Få djupgående förståelse för utveckling inom .NET och Azure.

 

Vill du veta mer?

Android Auto

Introduktion till utveckling inom Android Automotive. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos er som kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. 

 • Innehåller: Kotlin, Scrum, Linux och security.
 • Innefattar teoretiska och praktiska moment med arbetsmaterial inför varje lektion.
 • Lektioner och workshops ledda av branschledande experter

 

Vill du veta mer?

Embedded Dev

Introduktion till Embedded Dev och utveckling mot inbyggda system. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos er som kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen.   

 • Innehåller: C; C++, Phyton, Linux, Scrum och security.
 • Lektioner och workshops ledda av branschexperter 
 • ”Best practices” inom Embedded Dev med fokus på säkerhet och kvalitetssäkring

 

Vill du veta mer?

Varför välja oss?

Med över ett decennium av erfarenhet av IT-rekrytering och utbildning känner vi till vår bransch utan och innan. Vi förstår rollerna och vi är väl rustade för att utbilda era anställa och säkerställa att de besitter de komplexa färdigheter som ni kräver. Men viktigast av allt så förstår vi våra kandidater och vad som får dem att ticka. Och det är inte bara AW:s och pingisbord! Genom att utbilda kandidaterna under deras tid hos er kan vi inte endast stötta de i deras arbete utan även säkerställa att de når sin fulla potential och utvecklar den spetskompetens som just ni behöver. 

Lär känna några av
våra expertinstruktörer

Profilbild.mikael-wedham

Mikael

Lär känna Mikael, en av Sveriges ledande experter på Microsoft SQL

Med en bakgrund inom systemutveckling och databas administration var Mikael den första Microsoft Certified Master på SQL Server 2008 i Sverige. 1997 blev han dessutom en Microsoft Certified Trainer och har sedan dess varit en ledande och populär undervisare inom branschen. Han är helt enkelt en av de i bästa i Sverige på SQL. 

Profilbild.Pär_ny

Pär

Lär känna Pär, specialist på Cyber Security och säkerhetsarkitektur

Pär har arbetat med IT-säkerhet sedan 1998 och har sedan dess hjälpt organisationer inom både den privata och offentliga sektorn med dator- och nätverksrelaterad säkerhet. Han vet allt man kan veta och bör känna till kring säkerhet i IT-relaterade miljöer och det är även därför han var ett självklart val för oss. 

kjell_2

Kjell

Lär känna Kjell, expert inom mjukvaruutveckling, Java och C++

Kjell har över 30 års erfarenhet av undervisning inom mjukvaruutveckling och har bland annat undervisat på Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Hans djupa kunskap, pedagogiska förmåga och ständiga koll på det senaste inom branschen har gjort honom till en högt uppskattad och efterfrågad undervisare!

Profilbild.Max_ny

Max

Lär känna Max, specialist på Scrum och agil mjukvaruimplementering.

Med en teknisk bakgrund i kombination med en passion för affärsutveckling har Max en unik förmåga att bygga broar mellan affär och IT-lösningar. Han har jobbat med allt från mjukvaruutveckling och affärsanalys till projektledning… Med sin erfarenhet och pedagogiska förmågor är en högt uppskattad undervisare och coach.
Profilbild.Jonas_2

Jonas

Lär känna Jonas, expert inom Cyber Security och systemarkitektur.

Jonas är i grunden en systemingenjör utbildad vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Det var även då han utvecklade sitt stora intresse för IT-säkerhet och nu 30 år senare är han en av de ledande i branschen.  Med över 30 års erfarenhet har Jonas bland annat hjälp och utbildat globala företag så som Ericsson inom IT säkerhet. 

Hör av dig så hjälper dig

Vi är specialister på IT rekrytering för både små och stora företag. Men viktigast av allt så bryr vi oss genuint om att hitta människor som verkligen vill och kan göra skillnad för dig.

Let's talk!

Java Backend

Program för fördjupade kunskaper och ökad kompetens inom Java och AWS. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 st utbildningsdagar parallellt med arbete hos kund. Lektionerna hålls av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom konsult och utbildningsbranschen. Max 12 deltagare per kurs.

Database Dev

Program för fördjupade kunskaper inom databasutveckling och Microsoft SQL. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete ute hos kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. Max 12 deltagare per kurs.

Cyber Security

Program för djupgående förståelse och kunskap gällande säkerhet i olika IT miljöer. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete ute hos kund. Lektionerna leds av verksamma security experter med lång erfarenhet inom branschen. Max 12 deltagare per kurs.

.NET Backend

Program för fördjupade kunskaper inom .NET och Microsoft Azure . Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. Max 12 deltagare per kurs.

Android Auto

Introduktion till utveckling inom Android Automotive. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. Max 12 deltagare per kurs.

Embedded Dev

Introduktion till utveckling inom Android Automotive. Programmet sträcker sig över 12 månader med 10-15 utbildningsdagar parallellt med arbete hos kund. Lektionerna leds av verksamma experter med över 10 års erfarenhet inom branschen. Max 12 deltagare per kurs. 

Hej där, kul att du vill veta mer!

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort för att snacka mer.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.