Här arbetar
ingen som är perfekt

Alla vi som arbetar med oss har olika bakgrunder, erfarenheter, intressen, styrkor och svagheter. Och det är precis så vi vill att det ska vara.

Vi är inte bäst på allt men hjärtat sitter där det ska

Vi är inte bäst på allt och vi är inte heller störst, men vi har ett enormt starkt team med människor som har hjärtat på rätt ställe. Vi tror på att  vara modig, schysst och nyfiken och att varje dag göra sitt bästa. Vi är ambitiösa men vi är också människor och det är när du mår som bäst som du kan prestera som bäst.

Nyfikna

Vi är övertygade om att nyfikenhet är det som driver utveckling och innovation. Att vara nyfiken är resultatet av genuin passion, uthållighet och en hunger att lära sig. Vi nöjer oss aldrig med ”det går inte” utan vi söker nya svar och skapar nya sätt att lösa de utmaningar vi ställs inför.

Modiga

Att vara modig handlar om att våga vara annorlunda, att våga tro på sig själv, att våga pröva nya saker och att våga göra fel. Det krävs mod för att utmana traditionella sätt och skapa nya lösningar men det är endast genom att flytta sig utom sin trygghetszon som vi kan växa.

Schyssta

Det är inte svårare än så. Människorna som arbetar med oss är vår värdefullaste resurs och det är eftersom vi behandlar varandra med värme, respekt och tillit. För oavsett vem du är, vart du kommer ifrån eller vart du vill komma så ska du alltid känna dig hemma här hos oss, inga undantag.

Här finns det inget som kallas för misslyckande

Vi är inte här för att göra saker som redan har gjorts, vi är här för att göra det som inte har gjorts tidigare. Vi har höga ambitioner och rör oss snabbt framåt men det innebär också att vi alla gör fel ibland. Men här finns det inga misslyckanden utan vi lär oss och utvecklas genom våra felsteg. Vi gör alltid vårt bästa men vi är aldrig rädda för att göra fel. 

Hos oss är det okej att inte alltid känna sig okej

Här tar vi hand om varandra och det gäller oavsett hur du mår. Vi vet att det finns perioder som är extra påfrestande och att det ibland är svårt att hitta en balans i vardagen. Hos oss ska du alltid kunna vara dig själv och känna dig förstådd oavsett vad du går igenom. Så tveka aldrig att ta kontakt med någon i vårt team om du behöver råd eller stöd.