Vill du ta din karriär till en helt ny nivå?

Då har du hittat rätt. Oavsett om du är student, junior eller senior så kan vi hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Ansök idag! 

Hitta ditt drömjobb

Oavsett om du studerar, söker ditt första jobb eller vill ta nästa steg i din karriär så garanterar vi dig att du kommer omges av människor som bryr sig om dig och dina ambitioner. Vi rekryterar människor och inte endast meriter så tveka inte att skicka din ansökan om att bli kandidat till oss.

Så här ansöker du

Du kan antingen ansöka om att bli kandidat hos oss genom att skicka in ditt CV eller ansöka direkt till något av de lediga jobb som finns hos våra kunder just nu. Oavsett hur du gör din ansökan så kommer vi att ansvara för hela processen och se till att vi hittar något som passar just dig! 

Så varför välja oss?

Det finns flera fördelar med att bli en del av oss och vi pratar inte bara om bra lön och roliga AWs. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och det gäller oavsett vem du är, vart du kommer ifrån eller vart du vill komma. 

Accelerera din karriär – få snabbt in en fot hos några av marknaden mest innovativa och attraktiva arbetsgivare

Coachning & mentorskap – få stöd och coachning av personer som verkligen bryr sig om dig och dina ambitioner

Värdefullt nätverk – knyt kontakt med några av branschens mest talangfulla personer och spännande företag

Gemenskap – lär känna nya likasinnade människor och gå på våra fester, events, konferenser och aktiviteter

Unika erfarenheter – nya praktiska kunskaper och färdigheter som du varken kan få från ett universitet eller högskola

Utveckla din kompetens – få möjlighet att genomgå något av våra interna trainee och utbildningsprogram

”Cilbuper förstår att du är ett work in progress och ger dig det utrymmet du behöver för att utvecklas inom ditt område. Är så glad att jag kom hit och jag kan faktiskt inte tänka mig ett scenario som skulle kunna gå bättre

- Ellen Larsson

“Cilbuper gav mig den bästa karriärstarten man kan tänka sig som nyexaminerad utvecklare. Både min lön och kompetens har utvecklats snabbare än vad jag kunde drömma om i mitt studentrum på 24kvm” 

- Jan Karlsson

Vi är redo
- är du?

Ladda upp ditt CV för att ansöka om att bli kandidat hos oss eller sök direkt något av de lediga jobb som finns hos våra kunder just nu!