Hitta
något som passar för just dig

Hitta något
som passar för just dig

Att hitta jobb är inte alltid enkelt och att hitta rätt jobb är ännu svårare. Därför hjälper vi dig med allt som du behöver för att hitta ditt drömjobb

Vill du vara med och utveckla framtidens IT och teknik?

Vi arbetar dagligen för att hjälpa våra IT talanger att hitta nya spännande karriärmöjligheter och det finns inget vi älskar mer än att se när både våra kunder och kandidater växer.  Vi är ett litet team som brinner för det vi gör och därför kan vi garantera dig att vi alla kommer göra vårt allra bästa för att hitta något som passar just dig – för vad annars gör vi här?

Hitta ditt
drömjobb

Vägen till drömjobbet är inte alltid helt rak och därför erbjuder vi flera olika karriärmöjligheter för dig som blir kandidat hos oss på Cilbuper. Beroende på  dina förutsättningar och mål så kan vi erbjuda allt ifrån exjobb, heltid och deltidsanställningar till konsult- och projektuppdrag!

Utveckla din kompetens

Vi erbjuder våra kandidater möjlighet att gå ett av våra talang- eller traineeprogram så att du får möjlighet att vidareutveckla dina befintliga kunskaper eller skapa en unik uppsättning av kompetenser för att få det jobbet du alltid drömt om. Och det är självklart helt kostnadsfritt. 

Du ska arbeta med något du brinner för

Det viktigaste för oss är att du hittar en arbetsplats där du mår bra och får göra det som du älskar. Därför börjar vi alltid med att gå igenom vad just du brinner för och vad för utmaningar du söker. Vi arbetar med bolag inom både privat och offentlig sektor som efterfrågar kompetens inom allt från UX, systemutveckling, Java, integration, AI och Security Engineering – för att bara nämna några. 

Back-end
Front-end
OT Security
UX/UI
AI/ML
Devops
CI/CD
Embedded
SQL
Fullstack
Test
Med mera

Vi hittar en anställning som passar dig

Extrajobb 

Är du student inom IT eller teknik och vill jobba extra hos några av Sveriges mest spännande företag? Att ha ett deltidsjobb vid sidan om studierna är en perfekt möjlighet att bygga ditt CV, utöka ditt professionella kontaktnät och få in foten hos några av marknadens mest eftertraktade arbetsgivare – sen får du självklart även bra betalt (trots att vi alla älskar CSN så vet vi att det kan vara skönt med lite extra i plånboken). 

Hel- och deltidsanställning

Är du nyexaminerad eller vill ta nästa steg i din karriär? Hos oss kan du få möjlighet att bli direktrekryterad till en heltid eller deltidsanställning hos någon av våra kunder. Vi arbetar med några av Sveriges mest attraktiva bolag, stora som små, inom en mängd olika branscher och oavsett hur upplägget kommer se ut för just dig så kommer vi att finnas där för att stötta, rådgiva och coacha dig under hela din rekryteringsprocess.   

Konsultanställning

Att bli anställd som konsult hos oss på Cilbuper innebär en unik möjlighet att få arbeta inom en mängd olika branscher och utveckla en unik uppsättning av kompetenser och färdigheter – samtidigt som du breddar ditt professionella nätverk. Vi är lika noggranna med att välja våra konsulter som vi är med de företag vi arbetar med. Och det är för att vi ska kunna garantera att du, oavsett företag, hamnar på en plats där du kan utvecklas. 

Exjobb / Praktikplats

Är du student och letar efter ett spännande företag att du göra ditt examensarbete hos eller eller söker du praktikplats? Som kandidat hos oss kan du få möjlighet att göra detta hos en av våra kunder runtom i Sverige. Vi arbetar med bolag inom både den privata och offentliga sektorn inom ett stort antal branscher som erbjuder en massa spännande möjligheter för dig som studerar IT och teknik.  

”Cilbuper har både gett mig en fantastisk bra början på min karriär och kompetensutveckling utan dess like – min tid här är något som jag aldrig kommer glömma 😊

- Felix Nodelijk

Det är helt kravlöst att ta en kaffe med oss

Vi vet att livet är oberäkneligt, planer förändras och nya möjligheter kan dyka upp när som helst. Oavsett om du letar efter ett jobb just nu, studerar eller bara är nyfiken så är du välkommen att träffa oss. Vi älskar att lära känna nya människor och vi kräver ingenting av dig – bortsett från att du ska kunna vara dig själv. Så välkommen att ta Sveriges kanske mest kravlösa kaffe med oss! 

Vi är redo
- är du?

Ladda upp ditt CV för att ansöka om att bli kandidat hos oss eller sök direkt något av de lediga jobb som finns hos våra kunder just nu!