Hör av dig så hjälper vi dig!

Det kostar ingenting att boka ett möte och dessutom så älskar vi att lära känna nya människor och företag, stora som små.

Hör av dig så hjälper vi dig

Det kostar ingenting att bolla idéer med oss och dessutom så älskar vi att lära känna nya människor och företag- stora som små.

Let's talk!

Inget problem är för stort eller litet

Oavsett om du behöver hjälp eller bara vill bolla idéer så är du alltid välkommen att höra av dig till oss – det är helt kravlöst och inte svårare än så. Om det är något mer du undrar kan du alltid läsa vår FAQ

Kontakta oss

Let's talk!

Vill du att vi hör av oss till dig? Fyll bara i formuläret här nedan så fixar vi det!

Fredrik Paring

Fredrik grundade Cilbuper 2016 och har nog inte sovit sedan dess. Han tillbringar dagarna med att ta fram komplexa kundlösningar och nätter åt att brainstorma nya idéer för att ytterligare förenkla livet för våra kunder. Som du kanske gissat så är han även vår VD och om han inte är i möten, skissar på en whiteboard eller skjutsar till träningar så hittar du honom vid en grill (han t.o.m. blivit tillfrågad att delta i Grill-SM)!!

Johan Hedin

Trots sin ekonomiexamen så tröttnade Johan på att arbeta inom finans och bestämde sig istället för att komma till oss och göra det han älskar – att ta fram skräddarsydda lösningar för våra kunder och bolla idéer kring hur Cilbuper ska fortsätta att växa. Bortsett från att vara ett proffs här på kontoret så är han även f.d. SM-guldmedaljör i Vindsurfing – så på somrarna hittar du garanterat honom någonstans ute på havet! 

Felicia Niklasson

Felicia arbetar med både HR och rekrytering här hos oss på Cilbuper. Född och uppvuxen i Västerås började hon sin karriär som skådespelare (gissa reklamfilmen!). Trots sina framgångar bestämde hon sig för att flytta till Göteborg för att studera HR och resten är bara historia. Utöver sin kärlek till Coca Cola Zero älskar Felicia att arbeta med människor vilket gjort henne till en ovärderlig tillgång för oss! 

Helena Wahlgren

Trots att hon officiellt arbetar med försäljning så är Helena lite av vår allt-i-allo och du ser henne troligen göra allt från att prata med både kandidater och kunder, sitta i lunchmöten eller göra inhandlingar inför fikapausen. Mycket kan sägas men glädje och energi finns det ingen brist på – och det är en av de saker som både våra kunder och vi på Cilbuper älskar med henne!

Lizette Lund

Trots en dröm om att bli skådespelare hittade Lizette istället sitt stora kall inom HR och är idag en av våra fantastiska rekryterare. Hennes favoritdel av jobbet? Att få träffa människor från olika bakgrunder och hjälpa de att vidareutveckla sina karriärer utifrån deras unika färdigheter.  När hon inte är upptagen med att matcha kandidater med deras drömjobb kan du hitta henne på gymmet eller uppslukad av sudoku! P.S. Fråga henne vad hon tycker om falukorvskebab … 

Artin Abiri

Artin är rekryterare och även den enda på kontoret som ätit en kackerlacka (?). Som liten drömde han om att bli astronaut men upptäckte sedan sin passion för teknik och utveckling. Det var även detta som ledde honom till Gbg där han idag läser en dubbelexamen vid Chalmers. Han är inte endast ambitiös utan han brinner även att föra samman framtidens arbetsgivare med dagens IT talanger. En super kille helt enkelt! 

Här hittar du svar på några vanliga frågor

Vi har kanske inte svar på alla världens frågor men här hittar du iallafall svar på några av dem. Om du inte hittar det svar du söker så tveka inte att kontakta oss! 

Enkelt – om du vill att vi kontaktar dig så kan du använda vårt kontaktformulär, eller om du hellre vill maila oss direkt på info@cilbuper.se! Du kan även kontakta någon i vårt team så bokar vi in ett möte när det passar dig. Det kostar ingenting och vi arbetar med bolag i alla storlekar och branscher så tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi arbetar med kunder runtom hela Sverige!

Det beror helt på hur era behov ser ut men vi är alltid redo för att få igång processen så snabbt som möjligt och vi anpassar sedan upplägget utifrån er tidsram.

Vi har ett stort kontaktnät av IT-talanger som har kompetens inom nästan allt som gäller teknologi och IT. Med vårt skräddarsydda utbildningspaket så säkerställer vi dessutom att alla kandidater får den exakta kompetens som just ni behöver. Så kort och gott – oavsett bransch eller yrkesroll så kan vi hjälpa er att hitta och utveckla era framtida medarbetare.