Hör av dig så hjälper vi dig!

Det kostar ingenting att boka ett möte och dessutom så älskar vi att lära känna nya människor och företag, stora som små.

Hör av dig så hjälper vi dig

Det kostar ingenting att bolla idéer med oss och dessutom så älskar vi att lära känna nya människor och företag- stora som små.

Let's talk!

Inget problem är för stort eller litet

Oavsett om du behöver hjälp eller bara vill bolla idéer så är du alltid välkommen att höra av dig till oss – det är helt kravlöst och inte svårare än så. Om det är något mer du undrar kan du alltid läsa vår FAQ

Kontakta oss

Let's talk!

Vill du att vi hör av oss till dig? Fyll bara i formuläret här nedan så fixar vi det!

Fredrik Paring

Fredrik grundade Cilbuper 2016 och har nog inte sovit sedan dess. Han tillbringar dagarna med att ta fram komplexa kundlösningar och nätter åt att brainstorma nya idéer för att ytterligare förenkla livet för våra kunder. Som du kanske gissat så är han även vår VD och om han inte är i möten, skissar på en whiteboard eller skjutsar till träningar så hittar du honom vid en grill (han t.o.m. blivit tillfrågad att delta i Grill-SM)!!

Johan Hedin

Trots sin ekonomiexamen så tröttnade Johan på att arbeta inom finans och bestämde sig istället för att komma till oss och göra det han älskar – att ta fram skräddarsydda lösningar för våra kunder och bolla idéer kring hur Cilbuper ska fortsätta att växa. Bortsett från att vara ett proffs här på kontoret så är han även f.d. SM-guldmedaljör i Vindsurfing – så på somrarna hittar du garanterat honom någonstans ute på havet! 

Ellen Karlsson

Ellen är kontorets hundälskare som även arbetar med rekrytering och HR. Förutom att hitta fantastiska kandidater ser hon även till att alla känner sig hemma här, oftast genom att bjuda in till både AW och fest! Om hon inte är på kontoret hittar ni henne experimenterande i köket eller med Google Maps i högsta hugg då hon är känd för sitt lokalsinne, men vi är så otroligt glada att hon hittade till oss!

Helena Wahlgren

Trots att hon officiellt arbetar med försäljning så är Helena lite av vår allt-i-allo och du ser henne troligen göra allt från att prata med både kandidater och kunder, sitta i lunchmöten eller göra inhandlingar inför fikapausen. Mycket kan sägas men glädje och energi finns det ingen brist på – och det är en av de saker som både våra kunder och vi på Cilbuper älskar med henne!

Felicia Niklasson

Felicia är en av våra senaste talanger här på Cilbuper och arbetar med både HR och rekrytering. Född och uppvuxen i Västerås började hon sin karriär som skådespelare (gissa reklamfilmen!). Trots sina framgångar bestämde hon sig för att flytta till Göteborg för att studera HR och resten är bara historia. Utöver sin kärlek till Coca Cola Zero älskar Felicia att arbeta med människor vilket gjort henne till en ovärderlig tillgång för oss! 

Här hittar du svar på några vanliga frågor

Vi har kanske inte svar på alla världens frågor men här hittar du iallafall svar på några av dem. Om du inte hittar det svar du söker så tveka inte att kontakta oss! 

Enkelt – om du vill att vi kontaktar dig så kan du använda vårt kontaktformulär, eller om du hellre vill maila oss direkt på info@cilbuper.se! Du kan även kontakta någon i vårt team så bokar vi in ett möte när det passar dig. Det kostar ingenting och vi arbetar med bolag i alla storlekar och branscher så tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi arbetar med kunder runtom hela Sverige!

Det beror helt på hur era behov ser ut men vi är alltid redo för att få igång processen så snabbt som möjligt och vi anpassar sedan upplägget utifrån er tidsram.

Vi har ett stort kontaktnät av IT-talanger som har kompetens inom nästan allt som gäller teknologi och IT. Med vårt skräddarsydda utbildningspaket så säkerställer vi dessutom att alla kandidater får den exakta kompetens som just ni behöver. Så kort och gott – oavsett bransch eller yrkesroll så kan vi hjälpa er att hitta och utveckla era framtida medarbetare.