Uper Group - vi hjälper er växa

Uper Group består av fyra systerbolag som tillsammans hjälper er med allt som rör kompetens inom IT och teknik – så att ni kan uppnå er fulla potential!

Vi levererar rätt kompetens på den nivå ni behöver
Vi arbetar med helheten i fokus som er kompetenspartner
Vi är enkla att samarbeta med och fokuserar på rätt kvalitet 

01 / REKRYTERING

Cilbuper

Cilbuper vill göra det enklare för företag att rekrytera, utbilda och utveckla framtidens IT experter. Tillsammans med hundratals juniora och seniora IT-talanger har Cilbuper byggt ett pålitligt och levande ekosystem som drivs av viktiga idéer, kvalitet och människor som kan förverkliga detta.

02 / KONSULTER

agoshi

Agoshis mål är att säkra, utveckla och maximera verksamheter på bästa sätt! Vår anda bygger på tre fundament: resultat, mångfald och nytänkande. Agoshi har flera tjänsteområden: House of Android & House of DevOps, K-Force – Cyber-säkerhet samt konsulttjänster inom Ledningskompetens och Digitalisering. 

03 / SQL EXPERTER

Pagesplit

Pagesplit hjälper er med allt som rör SQL Server, Azure och Microsoft Data Platform! Våra SQL Server experter hjälper dig att lindra kompetensbrist, förbättra svarstider, öka prestanda och tillgänglighet, samtidigt som ni minskar både driftkostnader och risker för alla era SQL Server eller datarelaterade system!

04 / KOMPETENSUTVECKLING

Republify

Republify har över 20 års erfarenhet av utbildning inom IT, CyberSecurity och ledarskap riktad mot yrkesverksamma inom såväl privat som offentlig sektor. Med fokus kring personlig utveckling och alltid med ett win-win-win tänk har vi genom åren stöttat välkända arbetsgivare och återkommande fått förtroende för nya insatser.

Vi på Uper Group erbjuder allt från talangrekrytering och utbildning till konsulter inom SQL, utveckling, cybersäkerhet och digitalisering. Oavsett vilka utmaningar din verksamhet står inför så hjälper vi dig att ta fram en helhetstäckande lösning så att ni kan fortsätta att växa. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er."