Utvecklare – har du tröttnat på Coronapandemin?

Det har vi med, så i stället för att sitta och vänta har vi på Cilbuper bestämt oss för att gasa och bli ännu fler. Därför söker vi nu dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss. Vart den tar oss vet vi inte riktigt, men det vi vet är att vi kommer behöva anställa front-end, back-end och embedded-utvecklare.

Vad kommer du att göra?

Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv. Oavsett om du har varit utvecklare i några år eller om du eller hör du till den kategori människor som i stället för fotbollsplanscher hade bilder på C64:an på väggen så vill vi välkomna dig ombord hos oss. Vi har flera intressanta och utmanande uppdrag som vi skulle vilja diskutera med dig!

Vem är du?

Vi tror mycket på personlighet, men trots detta hoppas vi ändå att du:

– Har en eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling

– Är van att arbeta enligt Scrum

– Har en ambition att utveckla dig själv och är en teamplayer

– Har ett genuint teknikintresse och en skön personlighet

Varför ska man jobba hos oss?

Cilbuper är ett litet och ungt IT-konsultbolag som verkar i en ständigt föränderlig värld. Vi grundades 2016 och arbetar i dagsläget med både juniora och seniora konsulter. Vi är väldigt agila i vårt arbetssätt och försöker alltid att göra saker och ting på ett nytänkande sätt.

Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett starkt och väletablerat kontaktnät vilket gör att våra förfrågningar och kunder varierar.

Hos oss får du vara en del av en gemenskap som främjar såväl personlig som professionell utveckling. Om du värderar trygghet och vill utvecklas tillsammans med oss så ser vi fram emot att ta en kaffe med dig och berätta mer. Vill du veta mer om Cilbuper kan vi även koppla ihop dig med en av våra anställda som kan ge dig en bild av hur det är att arbeta hos oss.

Detta är troligtvis en av de luddigaste annonser du läst, men vi vet helt ärligt inte vad som händer i höst – och det tycker vi är lite spännande.

Ansök här: https://pnty-apply.ponty-system.se/cilbuper?id=20

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Allt gott!

Johan, Fredrik, Karolina & Ellen