Fullstack/Frontend Utvecklare

Hallå!

Cilbuper växer och nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären och jobba med att skapa innovativa och välfungerande lösningar åt våra kunder. Är det du som är vår nästa Senior Lead Fullstack eller Frontend utvecklare?

 

Vad kommer du att göra?

Du kommer att arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv. Oavsett om du har varit utvecklare i några år eller om du hör till den kategori människor som i stället för fotbollsplanscher hade bilder på C64:an på väggen så vill vi välkomna dig ombord hos oss. Vi har flera intressanta och utmanade uppdrag som vi skulle vilja diskutera med dig!

 

Vem är du?

Vi söker dig med universitetsutbildning, eller annan relevant utbildning, och som har minst 3 års erfarenhet inom Fullstack eller Frontend. Du har för vana att testa din egen kod och har jobbat med något av API, NPM, HTML5, CSS/Sass, Git, TFS samt ramverk för UI, exempelvis Bootstrap. Vidare är du bekväm med att arbeta i ramverk för webapplikationsutveckling, såsom exempelvis: React, Redux, Vue, Node.js eller motsvarande och Libs, med tillhörande språk såsom exempelvis Javascript och Typescript.

Du är intresserad av att arbeta över hela den tekniska stacken då det gäller moln-, mobil- och webblösningar, och du har gärna erfarenhet av att jobba tillsammans med produktägare. Vi ser att du kan ta en Lead Developer roll i teamet och att du gillar att utbilda, motivera och coacha dina teammedlemmar. Du tar ansvar för kvaliteten på lösningarna och ser till att de bästa metoderna för att skapa hållbara och skalbara lösningar används.

 

Varför ska man jobba hos oss?

Cilbuper är ett litet och ungt IT-konsultbolag som verkar i en ständigt föränderlig värld. Vi grundades 2016 och arbetar i dagsläget med både juniora och seniora konsulter. Vi är väldigt agila i vårt arbetssätt och försöker alltid att göra saker och ting på ett nytänkande sätt.

Vi är ganska vanliga och är inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett väletablerat kontaktnät. Detta gör att våra förfrågningar och kunder varierar.

Hos oss får du vara del av en gemenskap som främjar såväl personlig som professionell utveckling. Om du värderar trygghet och gemenskap och har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss så ser vi fram emot att ta en kaffe med dig och berätta mer.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Allt gott!

Johan, Fredrik, Karolina & Ellen

Ansök här: https://pnty-apply.ponty-system.se/cilbuper?id=20